Όλα ξεκινούν από τις πρώτες ύλες και γι’ αυτό επιλέγουμε με προσοχή όσες χρησιμοποιούμε στα πιάτα μας. Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε πιάτα κορυφαίας ποιότητας σε όσους μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται. Όταν χρησιμοποιούμε ελληνικά προϊόντα, ξέρουμε πως έχουμε εμπιστευτεί τους καλύτερους.
Ένας από τους αγαπημένους μας Έλληνες παραγωγούς είναι το τυροκομείο Κωσταρέλου. Με κληρονομιά στην τυροκομεία και τη γαλακτοκομεία από το 1937, οι δοκιμασμένες παραδοσιακές συνταγές Κωσταρέλου μπαίνουν στην κουζίνα της Έλλης και της προσδίδουν μια ξεχωριστή νότα. Σαχάνι, τραχανότο μαύρου χοίρου με κρέμα φέτας ή ριζότο γεμιστά με μους φέτας είναι μερικές μόνο από τις επιλογές στο μενού μας που φέρουν την υπογραφή της ποιότητας Κωσταρέλου. Δοκιμάστε τα σε συνδυασμό με ένα όμορφο ερυθρό Αγιωργίτικο Nemea Reserve από τη Semeli.
Τα προϊόντα Κωσταρέλλου, μια ξεχωριστή νότα στην κουζίνα της Έλλης
Σε ένα από τα αγαπημένα μας πιάτα, το γεμιστό κοτόπουλο, λαχταριστό τυρί Μαστέλο αποτελεί τη γέμιση. Τα γαλακτοκομικά προϊόντα αυτά παρασκευάζονται στη Χίο αποκλειστικά από φρέσκο, πλήρες Χιώτικο αγελαδινό και κατσικίσιο γάλα, από τον Κωνσταντίνο Τουμάζο σε συνεργασία με τοπικούς παραγωγούς. Συνδυάστε το με ένα δροσιστικό ποτήρι Βεργίνα Lager, την πρώτη 100% γνήσια ελληνική μπύρα.
Είμαστε αφοσιωμένοι στο να προσφέρουμε πιάτα κορυφαίας ποιότητας σε όσους μας επιλέγουν και μας εμπιστεύονται.
Επισκεφτείτε μας
Aγίας Τριάδoς 57
153 43 Αγ. Παρασκευή
Τ. 210 6082005, Κ. 693 3103714
Κράτηση
Ενημερώστε μας για τις επιλογές της κράτησής σας, θα σας καλέσουμε για επιβεβαίωση στο τηλέφωνο επικοινωνίας.
Τηλέφωνα κρατήσεων Τ. 210 6082005, Κ. 693 3103714