Βασιλόπιτα 2019

Οι εκδηλώσεις μας – Κοπή πίτας 2019

2399 1428 Στης έλλης - Αγία Παρασκευή

Η μεγάλη μας εμπειρία, ο ιδιαίτερος  χώρος μας και το μοναδικό φαγητό μας,  κάνουν το εστιατόριο «Στης Έλλης» το ιδανικό μέρος αν θέλετε να κόψετε την εταιρική  πίτα σας για το 2019.

Όλα μας τα φαγητά καθώς και η βασιλόπιτα είναι χειροποίητα, με τις καλύτερες πρώτες ύλες μαγειρεμένες από τα χέρια του σεφ μας με εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Μπορεί η εκδήλωσή σας να είναι πιο light και casual με μπουφέ και μερικά εδέσματα ή να είναι πιο μεγάλη με καθιστό γεύμα και επιλεγμένο από εσάς μενού ανάλογα με τον στόχο που έχετε καθώς και το budget που διαθέτετε. Σε όλες τις περιπτώσεις συζητάμε μαζί σας και σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση για να καλύψουμε τις ανάγκες σας.

Επίσης μπορούμε να κάνουμε catering στον χώρο σας, αν κρίνετε ότι προτιμάτε να κάνετε εκεί την κοπή της πίτας σας ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση.

Το εστιατόριο στης Έλλης έχει μία ιστορία πολλών δεκαετιών στην εστίαση και την οργάνωση εταιρικών εκδηλώσεων, γευμάτων εργασίας και φιλοξενίας ξένων στελεχών. Τα αγγλικά και τα γαλλικά είναι γλώσσες που μιλάμε. Αφήστε σε μας όλη την δουλειά της κουραστικής μετάφρασης κι εσείς προσηλωθείτε στον στόχο του γεύματος με τους καλεσμένους σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 608 2005 για οποιαδήποτε εκδήλωσή σας και για προσφορά από την πλευρά μας.

Καλή Χρονιά!!