Όταν η έμπνευση και η προσήλωσή μας στη δημιουργία εκλεκτών γευστικών συνδυασμών και ξεχωριστών πιάτων αναγνωρίζεται, η χαρά μας δεν περιγράφεται. Η φήμη της Έλλης έφτασε μέχρι τα Νότια Προάστια, καθώς συμπεριλήφθηκε στο τελευταίο άρθρο της ειδησεογραφικής ομάδας των NouPou.gr!
Η Food Editor Βικτωρία Καλονάρου επισκέφθηκε την Έλλη και επέλεξε να δοκιμάσει μία από τις αγαπημένες μας συνταγές: Κοτόπουλο μπουτάκι γεμιστό με μαστέλο Χίου, άγριο ρύζι, ντοματίνια κονφί και σάλτσα passion fruit.
«Τόσο εμφανισιακά όσο και γευστικά το πιάτο είναι απογειωτικό.»
Με την υπέροχη αφήγησή της η Βικτωρία μίλησε για το πιάτο μας, περιγράφοντας αναλυτικά και δημιουργικά την εμφάνιση, τη γεύση αλλά και την υφή του με μοναδικό τρόπο.
«Το μαλακό ξεροψημένο μπουτάκι κοτόπουλου που λιώνει στο στόμα σε συνδυασμό με την μεστή, ντελικάτη γεύση του μαστέλου Χίου και τη δροσερή, ανάλαφρη σάλτσα passion fruit είναι κάτι το ανεπανάληπτο.»
Για εμάς σημαντικό δεν είναι μόνο οι γεύσεις του πιάτου να είναι κορυφαίες. Μία ολοκληρωμένη γαστρονομική εμπειρία περιλαμβάνει ένα σωστό και δημιουργικό συνδυασμό γεύσεων και υφών αλλά φυσικά και μία αισθητικά όμορφη παρουσίαση!
«Δεν θα περιγράψω τη συμμετρία και την ομορφιά του πιάτου, η φωτογραφία μιλάει από μόνη της.»
Ύστερα με λίγα λόγια αναφέρθηκε στην ιστορία και την πορεία της Έλλης.
«Το εστιατόριο «Στης Έλλης» είναι από τις κορυφαίες προτάσεις στο συνοικιακό fine dining.»
Και φυσικά από την κριτική της δεν θα μπορούσε να λείπει και ο σεφ μας Γιάννης Κατέχος, με τη βοήθεια του οποίου δημιουργούμε όλα τα αγαπημένα δικά μας, αλλά και δικά σας, πιάτα.
«Στο μαγειρικό τιμόνι του εστιατορίου βρίσκεται ο σεφ Γιάννης Κατέχος, ο οποίος έχει περάσει σε άλλο επίπεδο την ελληνική παραδοσιακή κουζίνα της Έλλης, κάνοντας ένα εξαιρετικό twist στη δημιουργικότητα των πιάτων.»
Διαβάστε το ολοκληρωμένο άρθρο και δείτε περισσότερη από τη δουλειά της εξαιρετικής ομάδας των NouPou εδώ
Επισκεφτείτε μας
Aγίας Τριάδoς 57
153 43 Αγ. Παρασκευή
Τ. 210 6082005, Κ. 693 3103714